Kesäkuussa 38 vuotta täyttävä puolustajakonkari Kari Arkivuo laukoi maalin Veikkausliigassa 16 vuoden tauon jälkeen.

FC Lahti kaatoi vieraissa IFK Mariehamnin numeroin 0-3 (0-0) Veikkausliigassa sunnuntai-iltana. Ottelun voittomaalin teki entinen maajoukkuepakki Kari Arkivuo. Toisella jaksolla osuivat myös Loorents Hertsi ja Kristian Yli-Hietanen.

Lahtelaisvierasjoukkue sai rangiastuspotkun toisen jakson alussa, ja pallon taakse asteli Arkivuo, joka sijoitti pallon vasempaan alakulmaan. Edellisen kerran Arkivuo teki maalin Veikkausliigassa vuonna 2005.

Arkivuo pelasi FC Lahdessa Veikkausliigaa vuosina 2001-2005, jonka jälkeen lähti ulkomaille pelaten norjalaisessa Sandefjordissa, hollantilaisessa Go Ahead Eaglesissa ja lähes vuosikymmenen ajan ruotsalaisessa BK Häckenissä. Lahteen hän teki paluun viime kaudeksi.

— —
KATSO MYÖS: Jalkapallon EM-kisojen 2021 otteluohjelma – Yle näyttää kaikki matsit