Tuplaus pelattu läpi ja uuden viikon kimppuun

Tuplaus oli erittäin onnistunut viime viikolla, kun kampanja saatiin läpäistyä seitsemän päivän osumaputkella. Nyt isketään uuden viikon kimppuun sinkkukohteella.

MM-karsinta -skaba: voita 500€ + Huuhkajien pelipaita!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Edellisviikon voitokas Tuplaus päätettiin yhdistelmällä Veikkausliigaa ja MM-karsintoja, mutta tänään siirrytään takaisin sinkkukohteiden maailmaan. Uuteen viikkoon on hyvä iskeä, kun viime viikon läpäisystä napattiin voitettujen vetojen lisäksi vielä makoisa 1250€ jackpot!

Toistot on kuitenkin iskettävä sisään, eikä tämä maanantai ole poikkeus. Kapeahkosta pelivalikoimasta lapulle poimitaan kohde Ruotsin Superettanista, jossa ennakkosuosikin viittaa kantava GIF Sundsvall isännöi Örgryteä. Giffarna on näiden kahden edellisen keskinäisen kotonaan harjannut lukemin 4-1, mutta kovin montaa kertaa ei ole lähivuosina kohdattu. Onhan Sundsvall kuitenkin Allsvenskanissa raatanut pitkän tovin.

Kotijengin kertoimet ovat nousseet ja laskeet pitkin päivää, mutta tämä veto iskettiin päivällä sisään parhaimpien kertoimien ollessa tarjolla. Coolbet tarjoaa muutoinkin markkinatoppia Giffarnan voitolle, johon myös allekirjoittanut uskoo.

TUPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here