Ranska-Suomi: jonkinlainen unelma elää


Suomi on Lyonissa tiistaina tiukassa puristuksessa, mutta Ranskan viime aikojen otteet ovat osoittaneet, että kaikki on mahdollista. Toisin sanoen käsiä konehuoneeseen, unelma elää!

Ranska – Suomi

Huippuyksilöitä pursuava Ranska ei ole viime aikoina allekirjoittanutta vakuuttanut, ja esimerkiksi edellinen vääntö Ukrainaa vastaan jätti melkoisesti parannettavaa. Huuhkajien mahdollisuudet lepäävät juurikin Ranskan taitavien yläkerran veivareiden pimentämisessä – kotijoukkueen mahdollinen aikainen maali vaikeuttaisi Markku Kanervan miehistön tehtävää melkoisesti. 

Mbappen poissaolo on varmasti helpotus suomalaispuolustukselle, mutta tokihan Griezmann, Coman sekä Benzema Paulus Arajuuren ja kumppanit kiireisinä pitävät. Mbappen lisäksi Didier Deschampsin riveistä puuttuvat N’Golo Kante sekä Benjamin Pavard

Kanerva saa jalkeille kutakuinkin parhaan mahdollisen kokoonpanon, sillä näillä näkymin sivussa näyttäisi lojuvan ainoastaan Robin Lod. Toivon henkilökohtaisella tasolla lisää näyttöpaikkaa Kazakstania vastaan pirteästi esiintyneelle Onni Valakarille. Tim Sparv, Jukka Raitala ja Joona Toivio palaavat kokoonpanoon, mikä on aika meisseli juttu. 

Pelivalinta

Mahdollinen aikainen osuma saattaa tärvellä valintaani, mutta olen riskistä huolimatta valmis sijoittamaan maltillisesti panosta alle 3 maalin lopputulemaan kertoimella 1,68

Mikäli Huuhkajaparvi onnistuu hidastamaan Ranskan pallon siirtelyä sekä murtautumisorgioita sopivalla tavalla, saattaa edessä olla isäntien kannalta nihkeä taisto. Suomella on venymismahdollisuus, kun paketti vaan pysyy tiiviisti kasassa. Benzema pitää pystyä pitämään poissa ykkösmaalintekosektoreilta. 

Mitä korttivetoihin tulee, Sparvin varoitus kiinnostaa hieman kertoimella 3,50

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here