Tuplauksen finaalissa Veikkausliigaa ja karsintoja

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Sunnuntain Säpinät: 50 ilmaiskierrosta jaossa!

Eilisestä Tuplauksen osumasta on kiittäminen Huuhkajia, mutta tänään kotimaa on edustettuna pääsarjan muodossa. Veikkausliigan päivän ainoassa KuPS matkaa Ahvenanmaalle, vastassaan IFK Mariehamn.

Tähän matsiin kärkytään ehdottomasti underia, kertoimet osoittavat vähämaalisuuden suosiollisuuden. KuPS on ennakkosuosikki, mutta ei todellakaan niin suuri mitä kertoimet antavat ymmärtää. Grönvitillä on mahdollisuutensa Daniel Norrménin ottaessa paikkansa saarelaisten penkin päässä. Debyytissä kaatui jo Ilves lukemin 1-0 ja tänään kokoonpanotilanne tuo oman twistinsä Norrménin toiseen matsiin.

Kotijoukkueen riveistä puuttuvat Denys Balaniuk ja Karim Tatar. Mohammed Abubakarin pelikunnosta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta ghanalaisen preesens olisi ehdottomasti joukkueelle tärkeää. Vierailta puuttuvat Urho Nissilä, Taneli Hämäläinen, Daniel Carrillo, Janis Ikaunieks, Nana Boateng ja Lucas Rangel. Kaksi viimeisenä mainittua eivät toki enää viimeisimpien siirtokuvioiden jälkeen edusta kuopiolaisseuraa, joka eittämättä heikentää savolaisten nippua.

Underilla siis mennään, varovainen ottelu lienee tiedossa ja molemmat hallitsevat omaan kuoreensa vetäytymisen taidokkaasti. Karkea arvaus on se, että kotijoukkue vähintään pisteen tänään raapii.

Vaadittava kerroin saadaan täyteen iskemällä Belgian yli 1.5 maalin linjaa lapun jatkoksi. Alkuperäinen suunnitelma oli iskeä Belgian suoraa voittoa kylkeen, mutta kertoimien liikuskellessa uskalletaan pelata myös overia. Menneellä viikolla Tallinnassa nähtiin seitsemän maalin ilta, kun Belgia leikitteli Viron kanssa 2-5 vierasvoiton. Belgian huippulaadukas materiaali takaa sen, että myös Tshekkiä vastaan ennakkosuosikin asema on sanomattakin selvää.

Tshekin osakkeita heikentää myös kesän EM-skaboissa ihastuttaneen Patrik Schickin, Pavel Kaderabekin ja Jakub Jankton poissaolot. Jokainen edellä mainituista olisi normaalitilanteessa avauskokoonpanon matskua. Kuluneella viikolla Valko-Venäjän 1-0 voittanut joukkue hengittääkin karsintalohkossa ihan Belgian niskaan, eikä tänään kentällä löysäillä. Kevyt yli 1.5 maalin linja otetaan kiinni ja jäädään odottamaan iltaa jännityksellä.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here