Tuplaus & day 4: Getafen bandwagonin kyytiin

Tuplauksen neljäntenä päivänä hypätään Getafen bandwagoniin, kun Coliseum Alfonso Pérezille vieraaksi saapuu Granada.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

TSEKKAA TÄMÄ:

Eilinen Man Unitedin menestys siivitti tuplauksen viikon puoliväliin. Toimivaksi todettu sinkkulinja saa jatkoa myös tänään, kun La Ligan illan ainokaisessa nähdään kahden keskikastin poppoon yhteenotto. Getafe on kuitenkin saanut vahvistuksia kuluneen kuun aikana (mm. AS Roman lainamiehet Borja Mayoral & Gonzalo Villar) ja uskoisin, että suunta on ylöspäin.

Getafe päihittää materiaalinsa puolesta Granadan, mutta myös andalusialaiset ovat olleet kelpo vireessä. Siitä huolimatta luotetaan kotijoukkueen iskukykyyn ja kotijoukkueena Getafe on pärjännyt mallikkaasti. Tästä osoituksena 1-0 kotivoitto maan tämän hetken ylivoimaisesta kärkihevosesta, Real Madridista. Samat lukemat otettaisiin mielellään myös vastaan tänään ja isketään isännät sinkkuna kampanjavetoon.

LYÖ VETOA!
Edellinen artikkeliLazion ja Atalantan kohtaamisessa viihdytään
Seuraava artikkeliSuomi ja Italia tasapeliin futsalin EM-kisoissa – Panu Autiolle 100. maajoukkuemaali

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän