Suomi ja Italia tasapeliin futsalin EM-kisoissa – Panu Autiolle 100. maajoukkuemaali

Futsalin miesten EM-kisat ovat käynnissä. Suomi pelasi torstai-iltana historiallisesti ensimmäistä kertaa arvokisoissa.

Suomen ja Italian välinen jännittävä ottelu päättyi lopulta tasanumeroihin 3-3 (1-1) futsalin EM-kisojen B-lohkossa torstai-iltana!

Varapelaajan paikalta joukkueeseen noussut 20-vuotias Henri Alamikkotervo tykitti Suomen johtoon heti 53 sekunnin jälkeen. Italia tuli kuitenkin nopeasti tasoihin, ja toisen jakson puolivälissä, ajassa 29.02, Italia meni 2-1-johtoon.

TSEKKAA TÄMÄ:

Suomi ei kauaa ihmetellyt, sillä Alamikkotervo tykitti vapaapotkun maaliin ainoastaan 10 sekuntia Italian johtomaalin jälkeen, ja ottelu oli tasatilanteessa 2-2.

Sitten ajassa 32.23 nähtiin upea osuma, kun Suomen 36-vuotias kapteenilegenda Panu Autio laukoi 2-3-johtomaalin! Tuo osuma oli Aution 100. maalia maajoukkueessa. Aiemmin luultiin, että Autio oli tehnyt jo 101 maalia, mutta tilastopäivitysten yhteydessä häneltä vähennettiin kaksi maalia. Lisätietoa TÄÄLTÄ.

Italia tuli kuitenkin lopussa tasoihin, ja näin loppunumerot 3-3. B-lohkon toisessa ottelussa Ukraina ja Serbia pelasivat 4-4-tasapelin

EM-kisat pelataan Hollannissa. Turnaus käynnistyy keskiviikkona 19. tammikuuta, ja finaali pelataan sunnuntaina 6. helmikuuta. Mukana on 16 maata, jotka pelaavat neljässä neljän joukkueen alkulohkossa. Lohkojen kaksi parasta etenevät puolivälieriin.

Suomi pelaa B-lohkossa yhdessä Kazakstanin, Italian ja Slovenian kanssa. Suomen ottelut näytetään suorina lähetyksinä TV2:lta ja Yle Areenasta.

Koko otteluohjelma ja info TÄÄLTÄ.

Suomen ottelut B-lohkossa

To 20.1. Italia-Suomi (Groningen) 3-3
Ma 24.1. klo 21.30 Suomi-Kazakstan (Groningen)
Pe 28.1. klo 18.30 Slovenia-Suomi (Amsterdam)

EM-kisojen alkulohkot

Lohko A:
Hollanti
Serbia
Ukraina
Portugali

Lohko B:
Kazakstan
Italia
Slovenia
Suomi

Lohko C:
Venäjä
Puola
Slovakia
Kroatia

Lohko D:
Georgia
Espanja
Azerbaidzan
Bosnia ja Hertsegovina

Lähde: Palloliitto
Kuvankaappaus: Yle

Edellinen artikkeliTuplaus & day 4: Getafen bandwagonin kyytiin
Seuraava artikkeliTässä ovat Afrikan-mestaruuskilpailujen neljännesvälieräparit

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän