Tuplaus & day 3: Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Uefa Super Cup pelataan tänä vuonna Helsingin Olympiastadionilla ja vastakkain ottelevat klo 22 alkaen Real Madrid – Eintracht Frankfurt. Ottelu on loppuunmyyty ja tunnelma kesäillassa taatusti kohdallaan.

Kokoonpanojen puolesta tästä ei ainakaan etua saksalaisille saada. Kenties koko Eintrachtin suurin stara, Filip Kostic ei ole joukkueen mukana Suomessa. Huhut vievät serbiä vahvasti Juventuksen nuttuun, joka lienee syynä tähän.

Los Blancos pääsee otteluun ihannerosterilla, mutta Carlo Ancelottin sorvaama avaus on toistaiseksi vielä mysteeri. Lähtökohtaisesti kuitenkin tämä on kenraaliharjoitus tulevaan kauteen ja enimmäkseen ykköset isketään kehiin.

Laatuero kallistaa vaakakupin Realin suuntaan ja kun tiedetään Super Cupin historiaa runsasmaalisuuden suhteen, otetaan espanjalaisten voiton kaveriksi 2.5 maalin linjan ylitys.

Pelivalinta: Real Madrid & ottelussa yli 2.5 maalia (2.03)
3.päivän panos: 22,05€

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here