Tuplaus & day 2: Rangers – Union Saint Gilloise

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Mestarien liigan karsinnoista poimitaan toisen päivän Tuplaus, kun Ibroxin viheriöllä kohtaavat Rangers ja Union Saint Gilloise. Avausosa meni belgialaisten nimiin 2-0 kotivoitolla, joten Rangersin täytyy tänään iskeä lujaa päälle. Kiinnostavia pelaajia kentällä on paluun sairastuvalta tehnyt Alfredo Morelos ja myös Glen ”Rolls-Royce” Kamara pelannee avauksessa.

Skotlantilaisten voimaan myös uskotaan. Avausosassa Union Saint Gilloise hyödynsi tehokkaasti Rangers-alakerran tilat, mutta vetäytynee tänään tiiviisti alas. Isännät pitävät palloa ja Ibroxin yleisö pitää huolen siitä, että The Gersillä on käytössään kahdestoista kenttäpelaaja.

Pelivalinta: Rangers voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.11)
2.päivän panos: 10,45€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän