Triplaus & day 1: FC Haka – AC Oulu

Veikkausliigan 18. ottelukierros korkataan Tehtaan kentällä, kun ylemmän loppusarjan paikoista taistellaan FC Hakan ja AC Oulun kesken.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Molemmat illan joukkueista ovat kauden kovimpia onnistujia, mutta tänään Haka on selvä suosikki täyteen pistepottiin. AC Oulu lähtee otteluun ilman parasta hyökkääjäänsä Michael Lopezia ja keskikentän velho Magnus Breitenmoser huilaa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Oululaisten taakkaa ei helpota se fakta, että Haka on ollut äärimmäisen vahva kotonaan. Maarianhaminaa vastaan Haka kärsi vierastappion, mutta tästä ottelusta puuttuneet Luiyi De Lucas ja Stavros Zarokostas on saatu takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Kokeillaan siis kotivoittoa sillä lisäyksellä, ettei AC Oulu maaliverkkoa heiluta. Haka ei ole kotonaan puhtaan maalin pitämisellä juhlinut, mutta tänään oululaisten ylivoimaisesti tärkein hyökkäyksen kapellimestari ei ole edes penkillä, joka syö terävyyttä paljon.

Pelivalinta: FC Haka voittaa päästämättä maalia (3.15)

Aloituspanos: 10€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän