Tuplaus & day 3: Porto – Lyon

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Eilen jatkettiin maireiden osumien linjaa UCL-lapun myötä, mutta tänään vaihdetaan Eurooppa-liigan puolelle. Vastakkain Portugalin pääsarjan ykkönen FC Porto ja Lyon, joka ei oikein vieläkään ole saanut koneitaan käyntiin kotimaan sarjassaan.

Tässä neljännesvälierien ensimmäisessä osassa uskotaan kotiedun voimaan. Myös tulivoimaa Porton tykistöstä löytyy, kuten läpimurtokauttaan pelaava nuori brassi Evanilson. Edelliseen viiteen matsiin on syntynyt viisi häkkiä, joukossa esim. voittomaali Sportingia vastaan. Myös alati vaarallinen, jokaisella raajalla tarkasti viimeistelevä Mehdi Taremi on jatkanut vuodenvaihteesta alkanutta maalitehtailuaan.

Kotijoukkueen kerroin on laskenut pikkuhiljaa tasaisesti, mutta vielä ehdittiin suoran voiton puitteissa saada riittävä lukema. Lähdetään sinkkukohteen myötä metsästämään jatkopaikkaa torstaille.

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän