Gianluigi Donnarumma kämmi nolosti PSG:n maalilla – Real Madrid kiri jatkoon Karim Benzeman hattutempulla

Real Madrid väänsi jatkoon Mestarien liigassa PSG:n kustannuksella. PSG-veskari Gianluigi Donnarumma voi ottaa Realin avausmaalin piikkiinsä.

Santiago Bernabeulla todistettiin keskiviikkona uskomatonta näytöstä, kun Real Madrid ja PSG iskivät yhteen Mestarien liigan neljännesvälierissä. Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt pariisilaisten 1–0-voittoon.

Myös toinen osaottelu alkoi PSG:n kannalta mainiosti, kun se johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 0–1. Kylian Mbappe vastasi avausmaalista.

Toisella puoliajalla Real Madrid aloitti kirinsä 61. peliminuutilla, kun PSG-maalivahti tarjoili omalla sekoilullaan kotijoukkueelle huippupaikan, jota Karim Benzema ei jättänyt käyttämättä.

Madridilaisten ilta huipentui parissa minuutissa, kun Benzema iski illan toisensa 76. peliminuutilla ja kruunasi iltansa hattutemppuun hetkeä myöhemmin.

Vaisu PSG ei takaiskuista toipunut, vaan Real Madrid eteni otteluparista voittajana jatkoon yhteismaalein 3–2.