Tuplaus & day 2: Mestarien liigassa jatkopaikat jaossa

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Tuplaus jatkuu eilisen kirkkaan osuman myötä ja pelit ovat kovenemaan päin. Lapulle poimitaan kohteet molemmista UCL-illan ratkaisupeleistä. Bayernin ja Salzburgin kohtaamisessa lienee vielä enemmän pelissä kuin Interin ristiretkessä Anfieldille. Uskotaan Bayernin dominanssiin ja kuten Leftis aiemmin rustasi, maaleja uskotaan nähtävän.

Inter on sen sijaan illan mittaan törmäämässä seinään nimeltä Virgil van Dijk, eikä kotijoukkueellakaan ole liiallista houkutinta lähteä hyökkäämään kovaa. Pool on ansaittu suosikki niin materiaalin kuin pelillisen annin puolesta, mutta lukemat pysynee maltillisena.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän