Loistelias futisviikko käsillä

Sitten taas mennään. Tiistai-torstaiakseli tarjoaa futiksen ystäville muutakin kuin epävireisiä pallo- tai nuhapumppuja, joten pällisteltävää riittää. 

Bayern München – Salzburg 

Joukkueiden ensimmäisestä osaottelusta odotettiin spektaakkelia, ja kutakuinkin sellainen siitä myös kehkeytyi, vaikka maalinteossa onnistuttiinkin ainoastaan kahdesti. Maaliodottama oli korkealla, eikä Salzburgin voittokaan mikään älytön vääryys olisi ollut. 

Tänään tilanne saattaa Münchenissä olla toisenlainen; Bayern lähtee vääntöön selkeänä suosikkina – varsinkin, kun Salzburgin leiriä ovat viimeisten viikkojen aikana varjostaneet pienet koronavirushuhut. Molempien joukkueiden hyökkäävistä pelikirjoista ei koskaan voi liikaa lätistä, ja tänäänkin mennään todennäköisesti kiivaasti päästä päähän. Toki Bayernin kotietu kääntää suosikkiasemaa entisestään isäntien suuntaan. 

Salzburgin viikonloppuinen rutiinivoitto kotoisessa sarjassa osoitti, että joukkue on iskussa, vaikka muutamaa avainmiestä lepuutettiinkin. Kaikkia runkoveivareitaan joukkue ei kentälle tiistai-iltana saa, sillä enemmän tai vähemmän merkittävistä veivareista sivussa möllöttävät alakerran neppailijat Jerome Onguene ja Oumar Solet sekä hyökkääjä Noah Okafor

Bayern München lähtee jahtaamaan jatkopaikkaa ilman Manuel Neueria, Leon Goretzkaa, Corentin Tolissoa ja Alphonso Daviesia. Materiaalia kuitenkin löytyy, ja vahvaa tekemistä tälläkin kaudella esittänyt Salzburgin nuori ryhmä saattaa olla ensimmäistä osaottelua suuremmissa vaikeuksissa. 

Pelivalinta

Maalimäärältään peli kiinnostaa varsin paljon, mutta koska maalimääräkertoimet on kutakuinkin syöty, aion tarkkailla niitä tilanteen mukaan livestä. Näin ennen ottelua kiehtovat kulmapotkuihin liittyvät kertoimet. Joukkueiden hyökkäävät pelityylit ovat ajattaneet pallon pitkin kautta ja myös aiemmilla kausilla kovin usein kulmalipulle, ja niin lienee myös tänään. Juurikin kyseisten ryhmien muodostama match up antaa kovasti aihetta kulmapotkuodotuksille. 

Yli 10,5 kulmapotkusta tarjottu kerroin 2,04 riitti omalle liuskalleni, panostasoksi asetan lukeman 3/5. Ensimmäisessä osaottelussa kulmalipulla vierailtiin yhteensä 15 kertaa, enkä yllättyisi vastaavasta lukemasta tälläkään kertaa. 

Muita pelivalintoja: 

Eurooppa-liiga: Atalanta-Leverkusen yli 3 maalia, kerroin 2,08 (to)

Eurooppa-liiga: Barcelona-Galatasaray yli 3 maalia, kerroin 1,68 (to)

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua.

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here