Tuplaus & day 2: Manchester City – Real Madrid

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Manchester City avaa Mestarien liigan välierävaiheen isännöimällä Real Madridia parin avausottelussa ja odotukset on ladattu Cityzensin harteille. Sportingin ja Atletico Madridin kaatanut jengi ei ole pudotuspeleissä vielä yhtäkään maalia omiin päästänyt, joskin tänään Pep Guardiola joutuu lähtemään rikkonaisella puolustuksella liikkeelle.

Joao Cancelo on varmuudella sivussa, mutta myös John Stones ja Kyle Walker saattaa olla pois vahvuudesta. Se tieto kelpaa varmasti Realin parivaljakolle Karim Benzema & Vinicius Jr. Madridilaiset ovat kuitenkin myös hieman kärsineet alakerran suhteen. Casemiron ja David Alaban pelikunto on vielä arvoitus.

Kuten Chelsea-otteluparissa nähtiin, on Real Madrid haavoittuvainen vastaanottavassa roolissa. Se lienee iso pala tematiikkaa tänään, mutta myös nopeat vastahyökkäykset avaavat tiloja vieraille. Odotetaan verkkojen heiluvan heti avausosassa molempien toimesta, mielellään vaikka pariin otteeseen.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin & yli 2.5 maalia (2.21)

2. päivän panos: 11,25€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän