Tuplaus & day 1: Malmö – Helsingborg

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Skånelaisten kesken mitellään tänään Allsvenskanissa, kun Malmö kohtaa Helsingborgin. Näissä derbyissä tunteet kuumenee niin katsomossa kuin kentälläkin, mutta asetelmat pysyvät silti selkeinä. Isännät ovat jättiläismäinen ennakkosuosikki ja piskuinen HIF yrittää pistää kampoihin.

Malmön kausi ei ole kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, vaan 11 kierroksen jälkeen hallitseva mestari majailee taulukossa neljäntenä. Sarjajumbo Helsingborg on toki saanut samaisen kierrosmäärän aikana vain yhden voiton kasaan ja potissa on vain viisi pistettä.

Uskotaan pelivalinnassakin kotivoittoon, mutta ei lähdetä hurjastelemaan maalimäärillä. Pieni ottelutauko on varmasti tehnyt hyvää Malmölle, mutta valmentajaa maajoukkuetauon aikana vaihtanut HIF on iskukyvyltään musta hevonen arvostuskertoimiin nähden.

Pelivalinta: Malmö voittaa ottelun & alle 3.5 maalia (2.03)
Aloituspanos: 5€

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here