Tuplaus & day 2: Bayern Munchen – Viktoria Plzen

Eilinen Tuplaus taputeltiin Valioliigan puolella ja tänään vaihdetaan Mestarien liigan puolelle. Poimitaan klo 19:45 alkavasta pelistä Bayern Munchen – Viktoria Plzen sinkkukohde lapulle.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Bayernin suoran voiton kerroin kirjoitushetkellä on 1.05, joten saksalaisten juhlat kotistadikalla ovat hyvin todennäköiset. C-lohkoa johtava Bayern haki Interistä 0-2 vierasvoiton ja Munchenissa kaatui Barcelona 2-0. Viktoria Plzen vastaavasti taipui Barcelonalle vieraissa 5-1 ja Inter haki Tsekeistä täydet pisteet 0-2 lukemilla. Tästä palkintona lohkojumbon titteli ja pyöreät nolla pistettä.

Isäntien runsaslukuinen voitto lienee monella muullakin tilauksessa, mutta varsinaiseen lopputulokseen ei lapulla pureuduta. Haistellaan osumaa maalintekijän kautta ja lapulle napataan Jamal Musialan tekemä osuma. Nuori sensaatio saanee tänään paikan avauksessa jo sitäkin kautta, että Thomas Muller on sivussa. Hyvävireinen Musiala heilutti myös Leverkusenin verkkoja viime perjantaina ja tälle tilataan jatkoa tänä iltana.

Lapulle: Jamal Musiala tekee maalin (2.25)

2.päivän panos: 10,50€

Edellinen artikkeliVideo: Josef Martinez pamautti näyttävän saksipotkumaalin MLS:ssä
Seuraava artikkeliVideo: Leicesterin Patson Daka taituroi komean takavasaramaalin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän