29-vuotias Venezuelan maajoukkuemies Josef Martinez painoi hienon saksipotkumaalin Major League Soccerissa.

New England Revolution kaatoi kotikentällään Atlanta Unitedin numeroin 2-1 (1-0) Major league Soccerissa viikonloppuna.

Vieraiden tasoitusmaali 81. minuutilla oli silkkaa taidetta. Brooks Lennon jakeli oikealta laidalta keskityksen maalille, missä Josef Martinez laukoi taidokkaasti pallon saksipotkulla maaliin, 1-1.

Vieraiden ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä Gustavo Bou viimeisteli 2-1-voittomaalin 85. minuutilla.

28 joukkueen Major League Soccerin kärjessä on Los Angeles FC (32 ottelua, 64 pistettä). Toisena on Philadelphia Union (33 ottelua, 64 pistettä) ja kolmantena CF Montreal (33 ottelua, 62 pistettä).