Tuplaus & day 1: Leicester City – Nottingham Forest

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin!

Alkukauden suurin floppi Valioliigassa lienee Leicester City, jolla on tänään ehdoton näytön paikka Nottingham Forestin isäntänä. Illan isäntäjoukkue on sarjan viimeisellä sijalla, kun kasassa on vain yksi piste seitsemän pelatun ottelun jälkeen. Nottinghamilaiset ovat sarjassa toiseksi viimeisenä, eikä sarjanousijoillakaan ole arki Valioliigassa mitään riemujuhlaa ollut.

Suurena vääryytenä ei Leicesterin jumbosijaa voi pitää. Vaikka Brendan Rodgersin ryhmä on ollut epäonnekas, eivät xP-tilastot imartele. Leicesterin pisteodottama olisi tällä hetkellä 5.25 ja vain Bournemouth on tässä tilastossa heikompi 5.14 odottamalla. Illan vieraat Nottinghamista ovat samaisen indikaattorin puolesta (6.13) kolmanneksi viimeisiä.

Isketään em. tilastoista pelimerkkejä silti isäntäjoukkueen suuntaan. Kesällä uudistunut Leicester on sarjasijoitustaan parempi ryhmä ja nyt jos koskaan on saumaa tämä päästä todistamaan. Kotikenttä, tappioputki ja ärsytetty kettulauma isketään pienellä maalivaatimuksella lapulle.

Lapulle: Leicester City voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia (2.10)

Avauspäivän panos: 5€

Edellinen artikkeliVideo: Bundesliigassa kömpelö osuma – Ramy Bensebaini ohjasi pallon omiin
Seuraava artikkeliVideo: IFK Mariehamnin saama rankkari herätti tunteita Tampereella

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän