Tuplaus & day 1: Unkari – Italia

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplauksessa läpipelanneet pelaajat voittavat ensinnäkin tuplausvedoillaan mahtavan summan rahaa (vähintään 640 €). Tämän lisäksi jokaisen viikon läpituplaajat jakavat keskenään viikoittaisen vähintään 5000 € Jackpot-palkinnon. Kaikki 3 päivää putkeen onnistuneesti tuplanneet pelaajat saavat myös aloituspanoksensa takaisin! Tällä viikolla potissa jopa 6000€!

Maajoukkuetaukoa on vielä pari päivää jäljellä, joten Nations Leaguen Unkari – Italia poimitaan Tuplauksen avauspäivän kohdevalikoimasta. Ottelu on erityisen mielenkiintoinen siitä syystä, että Unkari on matkalla kohti lohkonsa voittoa. Mikäli Italia ottaa vierasvoiton, kääntyy tilanne vielä heidän edukseen. Sen sijaan Saksa ja Englanti ovat jääneet matkasta. Jälkimmäinen sai lähtöpassit jopa B-liigan puolelle jumbosijan vuoksi.

Näin ollen Unkari on pelannut erittäin hyvin. Hyvävireisyys sai jatkoa perjantaina, kun Saksanmaalta tarttui mukaan 0-1 vierasvoitto Adam Szalain maalilla. Sen tuloksen myötä myös tasuri riittää kotijoukkueelle lohkovoittoon tänä iltana, mutta vieraaksi saapuva hallitseva Euroopan mestari ei siitä varmasti helppoa tee. Italia päihitti Unkarin kesäkuisessa Cesenan illassa numeroin 2-1.

Haistellaan sinkkukohteena molempien tekemää maalia, sillä Italia tarvitsee maaleja lohkovoittoa varten ja Unkari haluaa taatusti päättää lohkovaiheen menestyksekkäästi. Italialla ei ole absoluuttinen ihannekokoonpano kehissä ja se avaa kenties mahdollisuuksia myös isännille entistä enemmän.

Lapulle: molemmat joukkueet tekevät maalin (2.17)

Avauspäivän panos: 5€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän