Huuhkajat jatkaa B-liigassa jatkossakin. Maanantai-illan erikoinen ottelu päättyi lopulta ansaittuun vierasvoittoon.

Suomi kaatoi vieraskentällä Montenegron numeroin 0-2 (0-0) Nations Leaguen B-liigan 3-lohkossa Podgoricassa, Montengerossa, erittäin sateisissa olosuhteissa maanantai-iltana.

Suomi oli lähellä johtomaalia heti 7. minuutilla, kun pirteä debytantti Oliver Antman pelasi itsensä hyvään paikkaan, mutta kotimolari Milan Mijatovic torjui. Muutama minuutti myöhemmin Montenegro oli lähellä osua, mutta Lucas Hradecky torjui kapteeni Stevan Joveticin loistovedon.

Montenegrolaispelaajat kävivät avausjaksolla kuumana, ja 17. minuutilla toppari Zarko Tomasevic lensi kahdella keltaisella suihkuun. Molemmilla kerroilla Teemu Pukki oli rikottu pelaaja.

Huuhkajat jyrää voittoon

Heti toisen jakson alussa Suomi meni johtoon! Joel Pohjanpalo siirsi pallon Pukille, joka jakeli vielä hienosti Antmanille. Kliininen viimeisteli oikeaan alapesään 21-vuotiaalta debytantilta! Ja vain hetkeä myöhemmin Antman jakeli pallon Benjamin Kallmanille, joka puski lukemiksi 0-2!

Miesalivoimaisella Montenegrolla oli lopussa useampikin avopaikka kaventaa, mutta Suomen onneksi verkko ei heilunut. Näin Suomelle vierasvoitto!

Oliver Antman tekee voittomaalin

Bosnia-Hertsegovina voitti lohkon (11 pistettä) ja nousee A-liigaan. Suomi on lohkon toinen (8 pistettä). Montenegro on maalieron turvin kolmosena (7 pistettä) ja näin ollen Romania tipahtaa C-liigaan.