Marko Rajamäki on TPS:n uusi päävalmentaja

Marko Rajamäki on nousua Veikkausliigaan tavoittelevan TPS:n uusi päävalmentaja. Rajamäki ja TPS ovat solmineet loppukauden kattavan päävalmentajasopimuksen.

LUE MYÖS: TPS antoi potkut päävalmentaja Jonatan Johanssonille

Marko Rajamäki, 53, on Turun Palloseuran oma kasvatti ja seuralegenda, joka pelasi TPS:n edustusjoukkueen hyökkäyksessä kausien 1986–2002 välillä yhteensä 344 ottelua. Rajamäki toimi TPS:n päävalmentajana Veikkausliigassa kaudet 2010–2013. Hän voitti TPS:n päävalmentajana kahdesti SM-pronssia, minkä lisäksi hän johdatti TPS:n Suomen Cupin ja Liigacupin mestariksi. Rajamäki on myös aateloitu TPS Jalkapallon Kunniagalleriaan.

TSEKKAA TÄMÄ:

”TPS oli minuun yhteydessä. Kun tiesin, mikä tilanne oli meille turkulaisille ja tepsiläisille rakkaassa seurassa, niin päätin ottaa tehtävän vastaan. Uskon vakaasti siihen, että nousutavoite on mahdollista saavuttaa”, Rajamäki sanoo TPS:n verkkosivuilla.

Jatkosarjassa vielä kaksi ottelua

Ykkösen ylempää jatkosarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta. TPS on sarjassa toisella sijalla, neljä pistettä sarjakärki KTP:n perässä. Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan, sijoille 2–4 sijoittuneilla joukkueilla on mahdollisuus nousta liigaan karsintojen kautta.

Rajamäen johtaman TPS:n seuraava ottelu on perjantaina 30.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla pelattava TPS–KPV.

”Valmentajana lähestyn asiaa niin, että teemme peliin korjausliikkeitä, jotka minä näen järkeviksi. Tavoitteena on nousu, eli tulosta haetaan. Täytyy löytää suhteellisen nopealla aikataululla se tapa, jolla voitetaan pelit. Nyt pitää löytää yhteinen sävel pelaajien kanssa siitä, mitä täytyy tehdä, jotta nousutavoite saavutetaan.”

TPS:n edustusjoukkueen muut valmentajat, apuvalmentaja Gabri Garcia Xatart, maalivahtivalmentaja Mikko Känkänen ja fysiikkavalmentaja Mira Sakselin, jatkavat kukin tehtävissään Rajamäen apuna.

Lähde: TPS
Kuva: Tiina Pirilä

Marko Rajamäki is back

https://twitter.com/TPSjalkapallo/status/1574353139116949504
Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliTPS antoi potkut päävalmentaja Jonatan Johanssonille
Seuraava artikkeliTuplaus & day 1: Unkari – Italia

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän