Triplaus saa inspiraationsa Viikon Valiovihjeestä

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Eilisen QPR:n voiton jälkeen päästään jatkamaan Triplausta. Pysytellään edelleen Britteinsaarilla, kun Valioliigan pariin palataan maajoukkuetauon jälkeen. Triplauksen puoliväli yritetään taittaa sinkkukohteen voimin, joka sai inspiraationsa Viikon Valiovihjeestä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Villa on ollut pulassa viime ajat, mutta odotettavissa on ainakin jotain muutosta. Birminghamilaisten syöksykierrettä katkaisemaan palkattiin Liverpool-ikoni Steven Gerrard, joka skottijätti Rangersissa on viime kaudet viihtynyt.

Gerrard käytti Rangersissa formaatioita 4-3-3, 4-2-3-1 ja 4-3-2-1. Kaikissa muodostelmissa ”laitahyökkääjät” pelasivat normaalia keskemmällä ja erittäin voimakkaasti mukaan hyökkäyksiin nousevat laitapuolustajat tarjosivat leveyden hyökkäyspäähän. Aston Villan materiaali istuu hyvin Gerrardin pelikirjaan.

Illan vierailija Brighton on jopa europaikkojen tuntumassa vakuuttavan alkukauden jälkeen. Alkukaudesta paljolti kertoo se, että Brighton on laukonut keskimäärin viime kautta vähemmän kaikilta eri sektoreilta ja päästänyt vastustajansa laukomaan hieman viime kautta useammin. Maali-iloitteluja ei tosissaan ole nähty, Brightonin tämän kauden pelien kokonais-xG on ollut koko sarjan toiseksi pienin.

Brighton päässee lauantain otteluun Robert Sanchezia lukuun ottamatta optimiavauksellaan. Villan kohdalla kysymysmerkkejä on enemmän, sillä Ingsin lisäksi myös keskikentän keskustan Douglas Luizin sekä Marvelous Nakamban pelikunto ratkeaa vasta lähempänä ottelua. Brighton saa lauantain otteluun pienen lepoedun, sillä Lokkien todennäköisen avauskokoonpanon pelaajat kerryttivät maaottelutauolla vain 185 peliminuuttia, kun Aston Villan ennakoitu avaus kellotti 886 minuuttia.

Vaikka Villa pääseekin Stevie G:n alaisuudessa ensimmäisen matsin fiiliksillä liikkeelle, uskallan lähteä haistelemaan Lokkien menestystä moisella kertoimella. Vähämaalisuus lienee myös tänään relevantti aihe pelivalintoja miettiessä.

Tsekkaa Coolbetin Viikon Valiovihje A.Villa – Brighton tästä!

Edellinen artikkeliMaajoukkuetauko ohi – viikonloppuna luvassa mielenkiintoisia matseja
Seuraava artikkeliNorwichille toinen peräkkäinen voitto – Teemu Pukki maalinteossa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän