Triplauksessa metsästetään jälleen 2000€ pottia

Coolbetin Triplauksessa metsästetään jälleen 2000€ pottia ja tätä kohti tähdätään sinkkukohteella Englannin toiseksi korkeimmalta sarjaportaalta.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Queens Park Rangers ja Luton Town tarjoavat perinteisen perjantai-illan ainoan ottelun Championshipin tarjonnasta. Tämä Lontoon keskinäinen on lähtökohtaisesti tasainen vääntö, mutta Ärrät ovat Loftus Roadilla kuitenkin suosikin asemassa. Coolbet tarjoaa markkinatoppia kotivoitosta kertoimella 2.42.

Suora kotivoitto myös pelikohteena kiinnostaa. Mark Warburtonin ryhmä on ponnistanut sarjassa jo kuuden parhaan joukkoon, mutta piste-erot ovat todella pieniä. Esimerkiksi illan vastus Luton on vain kahden pinnan päässä, mutta joukkueiden väliin mahtuu silti neljä seuraa.

Keskinäisissä kohtaamisissa QPR on kuitenkin pitänyt paikallisvastustajaansa kurissa. Lutonin noustua vuosien jälkeen takaisin Championshipiin 2019 joukkueet ovat kohdanneet neljään otteeseen ja QPR on voittanut näistä kolme, kun taas kerran pisteet on tasattu Kenilworth Roadilla.

Kokeiluun lähtee siis kotivoitto, mutta lähdetään sinkkulinjalla liikkeelle. Tässä tapauksessa Ärrien voiton kylkeen laitetaan myös vaatimus sille, että vähintään pari kertaa pallo löytyy myös verkon perukoilta. Toivotaan avauksen paikkaa myös Charlie Austinille, joka on osunut kahdessa edelliskohtaamisessa Lutonia vastaan.

TRIPLAAMAAN!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here