Norwichille toinen peräkkäinen voitto – Teemu Pukki maalinteossa

Norwich otti toisen peräkkäisen voittonsa Valioliigassa lauantaina. Teemu Pukki ottelussa kauden neljännen sarjamaalinsa.

Norwich kaatoi kotikentällään Southamptonin numeroin 2-1 (1-1) Valioliigassa lauantaina. Voitto oli Norwichille kauden toinen, ja myös toinen peräkkäinen.

Che Adams vei Southamptonin 0-1-johtoon heti 4. minuutilla. Kuitenkin vain muutama minuutti myöhemmin Norwichin ja Suomen maajoukkueen ykköspyssy Teemu Pukki tasoitti numeroiksi 1-1. Kotijoukkueen toppari Grant Hanley viimeisteli 2-1-voittomaalin 79. minuutilla, ja näin Norwichille riemukas voitto.

Toinen sarjanousija Watford nöyryytti alavireistä Manchester Unitedia numeroin 4-1.

20 joukkueen Valioliigaa on pelattu nyt 11-12 kierrosta ja kärjessä porskuttaa Chelsea 29 pisteellä. Norwich on putoamisviivan alla sijalla 19, kun kasassa on kahdeksan pistettä.