Triplaus lyödään käyntiin maaleja toivoen

 

Triplaus lyödään käyntiin maaleja toivoen, kun kahden kohteen yhdistelmällä lähdetään havittelemaan 2000€ jackpotia. Tänä viikonloppuna lapulle tiensä löysivät matsit Veikkausliigasta ja Englannin Championshipista.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Haka – TPS

Veikkausliigassa mennään taas klo 18:30 alkaen yhden ottelun voimin, kun Tehtaan kentälle saapuu vieraita Varsinais-Suomesta. Erittäin tärkeistä pisteistä siis taistellaan Hakan ja TPS:n kesken.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin viime kuun yhdeksäs päivä, kun silloin Turussa ollut kohtaaminen päättyi Hakan 2-3 vierasvoittoon. Eero Markkanen nousi ottelussa suureen rooliin kahden maalinsa voimin.

Markkaselta toivotaan tänäänkin tehoja. Näinpä isketään lapulle Hakan yli 1.5 maalia hyvällä kertoimella, sillä uskon verkkojen tänään heiluvan molempien joukkueiden toimesta. Hakan edellinen matsi Espoossa päättyi 1-2 vierasvoittoon Hongasta ja kaikki saumat on tänään avata myös voittotili kotikentällä tälle kautta. Ei Haka turhaa lähdekään ennakkosuosikkina, mutta Tepsiä ei kannata aliarvioida.

Derby – Watford

Triplaus täydennetään poimien kohde Englannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta, jossa Derby ja Watford iskevät yhteen Friday Night Footballin merkeissä. Kotijoukkue Derby lähtee kohtaamiseen altavastaajana, sillä Valioliigasta pudonnut Watford on kokonaisuudessaan melkolailla parempi joukkue jokaisella osa-alueella.

Wayne Rooneyn johtama joukkue ei kuitenkaan ilmaiseksi mitään tule antamaan. Pelillisesti Pride Parkilla on nähty kauden kahdessa ensimmäisessä sarjapelissä kaoottinen Derby, josta osoituksena maaliero 0-6.

Vaikka Watford tänään ennakkosuosikkina kohtaamiseen lähteekin, tullaan Derbyn kauden avausmaali kotinurmella mitä luultavimmin näkemään. Loukkaantumissuman keskellä oleva Hornets ei pääse ihan ykkösillään kehiin, joka antaa DCFC:lle mahdollisuuksia.

TRIPLAUKSEEN!

Futsalin EM-karsintojen aikataulu valmis – Suomella edessä kuusi ottelua

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here