Futsalin EM-karsintojen aikataulu valmis – Suomella edessä kuusi ottelua

Futsalin EM-karsintojen aikataulu on valmistunut ja otteluohjelma sovittu. Suomi aloittaa EM-kisapaikasta taistelun 9. joulukuuta kotiottelulla Liettua/Montenegro-otteluparin voittajaa vastaan.

Suomen päävalmentaja Mićo Martić uskoo Suomen mahdollisuuksiin.

”Lohkon otteluohjelma Suomen kannalta on ihan hyvä. Jokainen ottelu on yksittäinen taistelu ja uskon meidän olevan tarpeeksi hyviä omilla aseillamme voittamaan.”

EM-karsinta pelataan ensimmäisen kerran uudella formaatilla yksiosaisina otteluina, miniturnausten sijaan. Lohkon jokainen joukkue kohtaa toisensa kahdesti. Lohkovoittajat ja kuusi parasta lohkokakkosta etenevät suoraan kisoihin. Kaksi viimeistä lohkokakkosta pelaavat kaksiosaisen jatkokarsinnan viimeisestä (15) paikasta kisoihin.

Unelmana futsalin EM-kisat

EM-lopputurnaus pelataan laajennettuna 16. maan turnauksena ja EM-kisatsäntänä toimii Hollanti 19.1.2022 – 6.2.2022 Amsterdamissa ja Groningenissa.

”Unelmamme ja tavoitteemme on edetä Hollannin lopputurnaukseen. Haluamme pelata hyvin ja kehittää peliämme ja myös uudistaa joukkuetta tuomalla uusia pelaajia joukkueeseen.”

”Lohkomme on aika tasainen, poislukien Italia. Massimiliano Bellarte on heidän uusi kunnianhimoinen, erinomainen valmentaja, joka tuo uusia tuulia Italian pelitapaan ja joukkueeseen”, kertoo Martić.

Futsalin EM-karsinta, lohko 7:
Italia, Suomi, Belgia, Montenegro/Liettua

Suomen otteluohjelma:
9.12.2020 Suomi-Montenegro/Liettua
28.1.2021 Belgia-Suomi
2.2.2021 Italia-Suomi
6.3.2021 Suomi-Italia
9.4.2021 Montenegro/Liettua-Suomi
13.4.2021 Suomi-Belgia

Kotiotteluiden otteluhalli ja mahdollinen lipunmyynti-info julkaistaan myöhemmin, kun asiaan liittyvät tekniset yksityiskohdat saadaan valmiiksi.

Suomi kokoontuu tämän viikon perjantaina Eerikkilään valmistautumaan futsalin MM-jatkokarsintaan.

— —
KATSO MYÖS: Huuhkajien maaottelut näkyvät Ylellä vuosina 2022–2028!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

2 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here