Killinkejä tuttuun ja turvalliseen Atalantan matsiin

Kestääkö Napoli Atalantan kyydissä?
Atalanta sai juhlittavaa keskiviikkona. (Kuva: Getty Images)

Viikonloppu tarjoilee eteemme varsin maistukaista futismyräkkää, mikä ei haittaa jalkapalloilevaa ihmistä millään tasolla. Muun muassa Englannissa, Espanjassa ja Italiassa riplaillaan mielenkiintoisia sessioita, ohessa muutama sana lauantaisesta italialaispallottelusta.

Napoli – Atalanta

Olen maininnut Atalantan neppailusta aiemminkin, mutta toistan itseäni uudestaan: Atalantan ryhmä pelaili viime kaudella kaikessa viihdyttävyydessään futista, jollaista en muista vähään aikaan nähneeni. Yksikään pyllymyräkkä ei jättänyt katselijaansa kylmäksi, oli katsojia tai ei. Sama meno on jatkunut alkaneella kaudella, joten lauantaina tullaan jälleen suurella todennäköisyydellä näkemään sangen Hawaiji-pallomainen vääntö.

Kahdeksan maalia kahdessa ensimmäisessä sarjaottelussa työstäneen Napolin alkukauden taso mitataan todenteolla ensimmäisen kerran rohkean prässäävää peliä esittävän Atalantan isäntänä. Juventusta vastaan ei päästy pelaamaan, mutta lauantaina taas mennään. Napoli ei peruuttele, ja vaikka kotiedun merkitys on vallitsevassa tilanteessa pienentynyt, antaa kourallinen kotifaneja varmasti pientä sykäystä esityksiin. Merkittävistä poissaoloista mainittakoon tällä hetkellä hyökkääjä Lorenzo Insignen sekä keskikenttöveivari Piotr Zielinskin puuttumiset.

Peräti 13 osumaa kolmessa ensimmäisessä matsissaan tykitellyt ja Lazionkin alkumatkan varrella nuijinut Atalanta omaa jopa mestaruusmahdollisuuksia, jos trikoot vaan kestävät tiukempien taistojen aiheuttaman paineen. Myös vierailla on lauantaina muutama merkittävä poissaolo, kun sivussa möllöttävät puolustajat Cristiano Piccini ja Mattia Caldara sekä ykköskoppari Pierluigi Gollini.

Pelivalinta

Atalanta tehtailee maaleja tällä hetkellä enemmän kuin Napolin fanit ehtivät maiskutella uusia perunoita, mutta omakin pää on soinut tuttuun tapaan alkukauden jokaisessa matsissa. Atalantan tapauksessahan kyse on siitä, onnistutaanko tekemään vähintään yksi maalin enemmän kuin vastustaja – päättyy matsi sitten 5-3 tai 6-5. Peruuttelu ei Napolin tasoiselle joukkueella ole vaihtoehto Atalantaa vastaan, ja kun Napoli hyppää vieraiden pelikirjan sivuille mukaan, tulee ottelussa sattumaan ja tapahtumaan.

Näen omassa ajatusmaailmassani napsun verran Napolia vahvemman Atalantan olevan vahvoilla myös lauantaina. Olen vallitsevassa kerroinhärdellissä työnnellyt omaan laariini kaksi valintaa:

Atalanta Draw no bet, kerroin 1,94
Napoli-Atalanta yli 3 maalia, kerroin 1,69

Sellaista. Italialainen huippumatsi kiinnostaa siinä missä Arsenalin aasialainen tasoituskin (+1) kertoimella 2,18. Manchester Cityn yläkerran pelikuntokysymysmerkit sekä muutenkin ailahtelevat puolustuspään otteet eivät saa meikäläistä allekirjoittamaan vallitsevaa kerroinasetelmaa.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here