Triplaus-kampanja aloitetaan kahden kohteen lapulla

Triplaus-kampanja aloitetaan kahden kohteen lapulla, kun betsit isketään sisään Saksan ja Turkin pääsarjoista.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Turkin pääsarjaa on nyt takana kymmenen kierroksen verran ja näkymät eivät mairittele suomalaisittain. Joel Pohjanpalon Rizespor on valahtanut sarjan jumboksi, kun pisteitä on kasassa vaivaiset neljä. Näistä pisteitä kolme tuli viime ottelussa Kasimpasaa vastaan, joka on sarjassa toiseksi viimeisenä. Tilanne näyttääkin haastavalta, kun vierasreissu kohdistuu sarjakärjen luo Trabzoniin.

Trabzonsporin peli onkin kulkenut Abdullah Avcın alaisuudessa loistavasti. Kymmeneen otteluun saldona on seitsemän voittoa ja kolme tasuria, josta palkintona neljän pisteen sarjajohto. Trabzonin ylpeys on etenkin kotipyhätöllään maaliverkkoja heilutellut tiuhaan tahtiin ja tänään tarjotttava kerroin vähintään kolmesta maalista poimitaan talteen.

Lappu viimeistellään Bundesliigan perjantaiväännöllä, jossa Hoffenheim isännöi Hertha Berliniä. Hoffenheim on viime aikoina ollut ilmiliekeissä. Tänään kotijoukkue on myös selkeä ennakkosuosikki, mutta Herthan joukkueesta löytyy tulivoimaa ja odotuksissa on vähintään yksi häkki Oliver Baumannin selän taakse.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here