Helmarit arvottiin EM-kisojen kivikovaan B-lohkoon

Suomen naisten maajoukkue arvottiin torstai-iltana kesän 2022 EM-lopputurnauksen B-lohkoon. Lohko on todella kova.

EM-kisat pelataan Englannissa 6.-31.7.2022. Mukana on 16 joukkuetta, jotka pelaavat neljässä neljän joukkueen lohkossa. Helmarit kohtaa B-lohkossa Saksan, Espanjan ja Tanskan.

Suomen päävalmentaja Anna Signeulin ensireaktio oli, että kyseessä on vaikea lohko, mutta hän näkee siinä myös positiivisia puolia.

”Toisaalta lohko on myös jännittävä. Siinä kaikki joukkueet voivat voittaa kaikki. Kolmoskorin Tanskakin oli viimeksi EM-finaalissa. Tasaisuus avaa mahdollisuudet myös meille. Kaikkia otteluita ei välttämättä tarvitse voittaa, sillä yksi tai kaksi onnistunutta ottelua voivat riittää jo pitkälle”, Signeul pohtii Palloliiton sivuilla.

B-lohko pelataan Lontoossa Brentford Community Stadiumilla ja Milton Keynesissä Stadium MK:lla. Suomi pelaa kaikki kolme lohkovaiheen otteluaan Milton Keynesissä.

”Molemmat stadionit ovat mahtavia, ja Milton Keynesiin on Lontoosta vain tunnin matka. Se vähentää matkustusta paitsi joukkueelta, myös faneilta. Luulen, että kaikilta lohkomme joukkueilta tulee paljon yleisöä paikan päälle ja tulee hieno tunnelma”, Signeul kommentoi.

Helmareiden otteluohjelma:

8.7.2022 klo 19:00 Espanja – Suomi, Milton Keynes
12.7.2022 klo 19:00 Tanska – Suomi, Milton Keynes 
16.7.2022 klo 22:00 Suomi – Saksa, Milton Keynes
*Ajat Suomen aikaa

Lähde: Palloliitto

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here