Triplaus & day 3: Valiovihjeen avulla kampanjaa läpäisemään

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Triplauksen toinen päivä paketoitiin italofutiksen kärkikahinoihin keskittyen, mutta finaalipäivän lapulle isketään Valioliigaa. Myös Bundesliigaa on sivuroolissa, sillä tarvittavan kertoimen vuoksi nostetaan pelattavaksi Leverkusenin maali. Myös Leftis rustasi aiemmin viikolla samaisesta ottelusta ja maaleihin uskotaan myös siellä suunnalla.

Viikon Valiovihjeen suurennuslasin alla on kuitenkin Leicester – Crystal Palace, johon myös finaalipäivän pelimerkit pitkälti pistetään. Crystal Palace on ollut kauden positiivisimpia yllätyksiä ja myös vedonlyönnillisesti erinomainen kohde kuluneella sesongilla.

Leicesterin loppukauden päätavoitteet ovat Konferenssiliigassa ja Brendan Rodgers tulee hyvin todennäköisesti lepuuttamaan avainpelaajiaan Valioliigan puolella. Crystal Palace -ottelu osuu juuri Konferenssiliigan kaksiosaisen puolivälieräottelun väliin. Torstai-iltana Rodgers peluutti PSV:tä vastaan parasta mahdollista miehistöään ja rotaatiota lienee tiedossa.

Sunnuntain otteluun Palace pääsee hyvin levänneenä ja valmistautuneena. Alla on useampia itseluottamusta nostaneita esityksiä tuoreimpana 3-0 voitto viime aikoina hyvin esiintyneestä Arsenalista. Tähän kun lisätään Leicesterin avainpelaajien loukkaantumiset ja puolustuspelin vaikeudet omassa boksissa, on jännittävää nähdä Palacen taitureiden vaarallisuus hyökkäyspäässä. Vierasvoitto lähtee kokeiluun.

Edellinen artikkeliVideo: Mika Ojala laukoi upean vaparimaalin Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliVideo: Saku Ylätupa taiteili nätin osuman Allsvenskanissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän