Triplaus & day 2: Valiovihjeen mukaisesti kohti sunnuntaita

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

Steven Gerrardin alku Aston Villan managerina on ollut erittäin onnistunut ja kuuden ottelun jälkeen kasassa on jo neljä voittoa. Gerrard on käyttänyt Rangersista tuttua kapeaa 4-3-3 formaatiota, jossa laitapakit tarjoavat leveyden myös hyökkäyspäähän. Myös muilta osin Gerrard on saanut tilkittyä Villan vuotavaa alakertaa. Gerrardin ajanjaksolle Villalle on toistaiseksi osunut sarjan keskiarvoa hankalammat vastustajat, mutta siitä huolimatta puolustuspään tilastot ovat kehittyneet roimasti alkukauteen verrattuna.

Päästettyjen maalien lukumäärä on pudonnut 56% ja päästetty xG 38%. Villa on päästänyt vastustajansa laukomaan 20% aiempaa harvemmin ja vastustajien huippupaikkojen määrä on pudonnut 32%. Koko kauden otannalla Aston Villan peleissä on tullut tuotettuihin maaliodotuksiin nähden sarjan kolmanneksi eniten ”liikaa” maaleja. Villan pelien kokonais-xG on hieman päälle 40, mutta toteutuneita maaleja on 48.

Veikkaa Valioliigan tuloksia ja taistele 2000€ potista!

Burnley saa lauantain otteluun lepoedun, sillä Claretsin keskiviikoksi kaavailtu ottelu Watfordia vastaan jouduttiin perumaan koronasyistä. Burnleyn leirissä ei ole tällä hetkellä yhtään koronatapausta, mutta reisivamma pitää ainakin Ashley Barnesin ja todennäköisesti myös Maxwel Cornetin sivussa Villa-kamppailusta. Upeasti Valioliiga-uransa aloittanut Cornet on tehnyt 36% Claretsin tämän kauden maaleista ja on nopeudellaan tuonut uudenlaista uhkaa Sean Dychen miehistöön.

Burnley on päästänyt erikoistilanteista sarjan seitsemänneksi vähiten maaliodotusta, vaikka sen vastustajilla on ollut sarjan neljänneksi eniten kulmapotkuja. Burnley pystynee puolustamaan erikoistilanteet hyvin myös Villaa vastaan ja näillä spekseillä uskalletaan kokeilla jopa sinkkukohdetta lapulle. Valiovihje lähtee otteluun hieman eriävällä pelivalinnalla, jonka voit tsekata alla olevasta linkistä.

Tsekkaa Viikon Valiovihje: Aston Villa – Burnley!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here