Mosa siirtyy AC Ouluun

27-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh ”Mosa” Hossein Yaghoubi ja AC Oulu ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Mosa pelasi kaksi edellistä kautta Helsingin IFK:ssa ja iski viime kaudella kolme maalia. Keskikenttäpelaajalla on hyvä ja helpottunut fiilis sopimuksen synnystä.

”Ensi kauden tavoitteet ovat korkealla joukkueen menestymisen suhteen ja tavoite onkin saavuttaa sijoitus kuuden joukkoon. Olen voittajatyyppiä ja tahdon voittaa niin paljon pelejä kuin mahdollista. Tulevalla kaudella haluan auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja henkilökohtaisesti tavoite on parantaa viime kaudesta”, kommentoi Mosa AC Oulun verkkosivuilla.

Mosa on pelannut aiemmin urallaan Suomessa SJK:ssa, HJK:ssa, RoPS:ssa ja FC Hongassa. Hän on myös pelannut Kazakstanin ja Latvian pääsarjoissa.

”Olen älyttömän tyytyväinen, että jo vuosia Veikkausliigan parhaimpiin keskikenttäpelaajiin kuulunut Mosa tulee AC Ouluun. Hänen pallollinen taitonsa ja pelinäkemyksensä ovat ihan Veikkausliigan huippua. Lisäksi hän pystyy pelinlukutaitonsa ja aggressiivisuutensa ansioista voittamaan myös puolustussuuntaan hyvin tilanteita”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen.

Lähde: AC Oulu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän