Viikon Valiovihje: Crystal Palace – Watford

Valioliigan 36. kierros käynnistyy Selhurst Parkilla Crystal Palacen ja Watfordin välisellä kamppailulla. Sarjatilanteen kannalta ottelulla ei ole suurta panosta, mutta vedonlyönnillisesti ottelu on yksi kierroksen houkuttelevimmista.

Valioliigaspesiaalissa huippupalkinnot joka viikko!

Tämän kalenterivuoden aikana Watford on kerännyt 17:stä ottelustaan vain 9 pistettä maalierolla 10-34 ja putoamista on enää käytännössä mahdoton väistää. Motivaatiokysymykset nousevat esiin ja tilannetta tuskin parantaa sekään, että Roy Hodgson ilmoitti Burnley-tappion jälkeen, ettei jatka Herhiläisten peräsimessä enää tämän kauden jälkeen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kehittyneillä tilastoilla mitattuna Crystal Palacen kotipelien esitykset ovat olleet tasavahvoja Manchester Unitedin ja West Hamin kotiesitysten kanssa. Parempaan on pystynyt vain sarjan kärkiviisikko. Hyvällä loppukaudella Palacella on vielä mahdollisuudet yltää seurahistoriansa parhaaseen Valioliiga-sijoitukseen.

Crystal Palace on tehnyt tällä kaudella koko sarjan vähiten maaleja kulmapotkuista ja puolestaan päästänyt toiseksi eniten. Kotkien päästämistä maaleista peräti 26,2 prosenttia on syntynyt vastustajien kulmapotkuista, joka on sarjan suurin lukema. Watford on onnistunut joulukuun puolivälin jälkeen tekemään ainoastaan yhden erikoistilannemaalin, joten Herhiläiset tuskin pääsevät hyödyntämään Kotkien heikkoutta.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliTriplaus & day 1: Inter – Empoli
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Kaksi Barnsley-kannattajaa ryntää kentälle, tekee maalin ja tuulettaa villisti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän