Triplauksen toinen päivä kotijoukkueiden mukaan

Eilisestä triplauksesta selvittiin kirkkaasti jatkoon ja tänään haistellaan kahta eri kotijoukkuetta menestymään.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Heidenheim – Regensburg

Jo kello 14:00 alkavassa kakkosbulin kohtaamisessa yhteen ottavat Heidenheim ja Regensburg. Heidenheim on ennakkosuosikki otteluun ja omissa papereissani no brainer -sarjan kohde pelattavaksi.

Heidenheim kamppailee vielä todella tiukasti nousukahinoissa, kun taas vierailla pelit alkavat olla lähempänä merkityksetöntä. Kotijoukkuetta lapulle.

Neman Grodno – Smolevichi

Valko-Venäjän Valioliigasta napataan toinen kotijoukkue haaviin. Neman Grodno on takonut tasaisen varmaa jälkeä viime aikoina ja alla on jo kolmen ottelun voittoputki. Vastaan saapuu tänään Smolevichi, joka on sarjassa toiseksi viimeisenä vain seitsemällä pisteellään.

Nämä lähtökohdat huomioon ottaen, olisi suuri ihme nähdä jotain muuta kuin kotivoitto. Coolbetin markkinatoppi kotijoukkueen kertoimessa maistuu oikein hyvin.

LYÖ VETOA!

Video: Tulikuuma Jolle Pohjanpalo teki voittomaalin – HSV nyt nousijan paikalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here