Triplauksen finaalipäivänä korkataan Allsvenskan!

Triplauksen kolmas ja viimeinen päivä on käsillä. Eilinen luotto kotijoukkueisiin tuntui toimivan ja tänään jatketaan samalla linjalla. Lapulta löytyy tänään alkavaa Allsvenskania, sekä Puolan Ekstraklasaa.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

IFK Norrköping – Kalmar

Tässä 15:30 alkavassa Allsvenskanin matsissa kohtaavat viime kauden sarjavitonen Norrköping sekä putoamisen nipin napin välttänyt Kalmar. Kotijoukkue Norrköping on ehdoton ennakkosuosikki voittamaan tänään.

Keskinäiset Norrköpingin kotona pelatut pelit näiden joukkueiden välillä ovat menneet tasaisen varmasti kotijoukkueelle. Tänään on nähtävissä jatkoa tälle putkelle. Coolbetin 1.80 kerroin Norrköpingille maistuu erittäin hyvin.

Slask – LKS Lodz

Finaalipäivän pottia jahdataan Norrköpingin ohella myös Puolan pääsarjasta Ekstraklasasta. Slask Wroclaw isännöi sarjajumbo LKS Lodzia, joka on kärsinyt isoista vaikeuksista tällä kaudella. Lodzilaisilla on nimittäin kasassa ainoastaan 21 pistettä 29 matsiin.

Slask on hallinnut näiden joukkueiden keskinäisiä otteluita suvereenisti. Ei ole ihme, sillä joukkue kuuluu sarjan ehdottomaan eliittiin. Tästä osoituksena on kolmas sija sarjassa tällä hetkellä. Kolme pistettä kotijoukkueelle on ehdottomasti odotuksissa.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa myös: Major League Soccer jatkuu heinäkuussa – ottelut pelataan Disney Worldissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here