Mahtavassa maalivireessä oleva Jolle Pohjanpalo osui jälleen, kun HSV haki vierasvoiton Dresdenistä 2. Bundesliigassa perjantai-iltana.

Hamburger SV kaatoi vieraissa SG Dynamo Dresdenin numeroin 0-1 (0-0) Saksan 2. Bundesliigassa perjantai-iltana.

Huimassa vireessä oleva Joel Pohjanpalo ei saanut ottelussa paljoa palloa, mutta oli silti vaarallinen. Hän puski toisella jaksolla ylärimaan, ja sitten 84. minuutilla tuikkasi 0-1-voittomaalin. Hän on tehnyt nyt kuusi maalia kuudessa viime ottelussa.

2. Bundesliigan kärjessä on Arminia Bielefelt, joka on kerännyt 30 ottelustaan 58 pistettä. Hamburger SV nousi sarjakakkoseksi, kun kasassa on 31 ottelusta 53 pistettä. Stuttgart on kolmosena, kun sillä on nyt 30 ottelusta 52 pistettä. Sarjakierroksia on 34 ja kaksi parasta nousee suoraan Bundesliigaan ja kolmonen karsii.

Jolle painaa voitto-osuman

— —
KATSO MYÖS: Major League Soccer jatkuu heinäkuussa – ottelut pelataan Disney Worldissa