Triplauksen kohteet Espanjan ja Italian pelikentiltä!

Triplauksen pelivalinnat kohdistuvat tänä perjantaina La Ligan paluukierrokseen, sekä Coppa Italian toiseen välierään.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Granada – Getafe

La Liga aloitettiin eilen taas pitkän tauon jälkeen Sevillan voittaessa Betisin ja hommat jatkuu tänään parilla matsilla. Lapulle löytyi pelattavaa Granadan ja Getafen kohtaamisesta.

Molempien joukkueiden maalille tarjotaan kohtalaisen hurjaa kerrointa 2.26, joka on omaan silmääni hieman liian yläkantissa. Getafe tunnetaan hyvänä vierasjoukkueena, mutta hyvin on Granadakin kotona maalipuiden väliin osunut. Aiemman tämän kauden kohtaamisen Getafe hoiteli luvuin 3-1 ja samanlaista tulosta on odotettavissa tänäänkin.

Juventus – AC Milan

Coppa Italian välierien myötä myös italialainen huippufutis palaa kalentereihin. Juventuksen ja AC Milanin kohtaaminen ensimmäisessä osaottelussa paketoitiin luvuin 1-1, joten tänään voittaja juhlii finaalipaikalla.

Juventus on luonnollisesti kotonaan selkeähkö ennakkosuosikki ja syystä. Onkin nähtävissä, että Juventus hoitaa homman tänään varmasti kotiin. Ounastelen vähämaalista, mutta varman esityksen tuomaa voittoa. Lapulle otetaan alle 3.5 maalin raja, koska en maalijuhlia usko näkeväni.

TRIPLAAMAAN!

Klassikkovideo: Dean Saunders tekee ovelan maalin oman sivurajaheiton jälkeen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here