La Liga pitkästä aikaa käyntiin Derbi Sevillanolla!

La Liga, eli Espanjan pääsarja saadaan vihdoin ja viimein koronatauon jälkeen taas käyntiin. Tänään torstaina pelataan vain yksi matsi, kun Sevilla ja Real Betis iskevät yhteen. 

Tämä Andalusian derby pelataan legendaarisella Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla, eli Sevilla toimii isäntänä tässä pelissä. Se lähtee myös ennakkosuosikkina tähän matsiin, vaikka kertoimet eivät kovin alhaalla ainakaan vielä ole.

Sevillaan aiotaan siis luottaa tässä matsissa. Se on näistä kahdesta ehdottomasti laadukkaampi nippu ja on ollut sitä myös pelillisesti koko kauden ajan. Paljon puhuvaa on se, että Sevilla mahtuu sarjataulukossa kolmen kärkeen ja Betis on vasta sijalla 12.

Erityisen korvaamattomia poissaolijoita ei kummaltakaan joukkueelta tähän otteluun lähdettäessä löydy. Lähinnä ainoastaan kotijoukkue Sevilla kokee pienen menetyksen. Julen Lopeteguin nippu lähtee derbyyn ilman Nemanja Gudeljia, joka on korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa. Gudelj ei ole kuitenkaan sen tason pelaaja, etteikö hänelle löytyisi korvaajia.

On sääli, että tämän kokoluokan paikalliskamppailu pelataan tyhjille lehtereille. Odotan silti tästä kiihkeää ottelua, jota kotijoukkue tulee hallitsemaan. Isäntien kerroin hipoo kahta, joka täytyy ottaa talteen. Betis ei helpolla varmasti halua taipua, mutta materiaaliero tekee paljon näiden kahden seuran välillä.

La Liga jatkuu torstaina – TV-lähetyksiin tulee FIFA-pelistä tuttuja ääniä

Pelivihje: Sevilla (1.96 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Erotuomarilta eleettömän tyylikäs kättelysuoritus MM-kisoissa 2014

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here