Triplauksen finaalipäivänä pysytään Valioliigassa

Triplauksen finaalipäivänä pysytään Valioliigassa, kun kampanjaa yritetään selättää kohteilla matseista Soton – Everton & Wolves – Newcastle.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Klo 16:00 Southampton isännöi Evertonia St. Mary’s Stadiumilla ja vieraat saapuvat etelän visiitilleen sarjakärkenä. Kertoimissa markkina on kuitenkin aika maltillinen vieraiden kannalta.

Enkä itsekään Evertonin suoran voiton varaan uskalla lappua rakentaa. Maalien tekoon kuitenkin uskon vahvasti, sillä niin Soton kuin Evertonkin ovat niitä viime peleissä hyvällä tahdilla paukuttaneet. Tästä kiittäminen käy mm. isäntien Danny Ingsiä ja todellista läpimurtokauttaan pelaavaa Dominic Calvert-Lewinia.

Lapulle isketääm siis vieraiden voitto sisältäen tasurin mahdollisuudeen, mutta kohde vaatii myös osuakseen yli 2.5 maalin rajapyykin rikkomisen. Toivotaan, että tappioitta sarjassa kulkeva Toffees jatkaa rekordiaan myös tämän kierroksen jälkeen.

Triplaus täydennetään päivän seuraavasta Valioliigan matsista, jossa toisistaan mittaa ottavat Wolves ja Newcastle. Kotijoukkue Wolverhampton on lähtökohtaisesti suurehko suosikki matsin harjaamaan, enkä harakoiden pistetilin karttumiseen itsekään usko. Nostetaan kuitenkin vielä tasapelin mahdollisuus kohteeseen ja vedetään varman päälle, jotta vaadittu kolmosen kerroin on täynnä.

LYÖ VETOA!

Tsekkaa lappu, jolla mentiin eilen jatkoon: Crystal Palacen kerroin Fulhamia vastaan kohdallaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here