Crystal Palacen kerroin Fulhamia vastaan kohdallaan

Crystal Palacen kerroin Fulhamia vastaan on tänään kohdallaan, kun Craven Cottagella Länsi-Lontoossa isketään yhteen klo 17:00 alkaen.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Tässä lontoolaisten paikalliskamppailussa kertoimet ovat hieman kotijoukkueelle kallellaan. Fulham metsästääkin vasta kauden ensimmäistä täyttä pistepottiaan, joten sarjanousijan tie ei ole toistaiseksi ollut kovin ruusuinen viiden matsin jälkeen. Fulhamin pistetili aukesi vasta edellisessä matsissa toista jumboa vastaan, kun Sheffield Unitedin vieraana Scott Parkerin miehistö pelasi 1-1 tasurin.

Kotijoukkueen peli ei kuitenkaan ihan katastrofaalista ole ollut ja tänään ei Crystal Palacen taival helppo tule olemaan. Palace on kuitenkin ollut näistä kahdesta jengistä se ehdottomasti vakuuttavampi nippu ensimmäisillä kierroksilla, vaikkei se pelillisesti kovin kaunista aina Roy Hodgsonin alaisuudessa olekaan. Tänään olisi saumaa taas vähämaaliselle vierasvoitolle. Palace on taipunut ainoastaan Evertonille ja Chelsealle jääden pisteittä, mutta esimerkiksi Manchester United kaatui vieraissa komeasti.

Crystal Palacen alkukauden onnistujan viitta menee Wilfried Zahalle, joka on paukuttanut neljä häkkiä toistaiseksi. Tänään olisi tilausta sille, että tämä saldo saadaan kasvamaan. Isketään nimittäin triplauksen jatkoksi jälleen sinkkukohde. Palacen kerroin on omaan silmääni turhan korkealla tässä Coolbetin markkinatopissa. Vähämaalinen vääntö on ilman muuta odotettavissa ja tiivis Palace-puolustus pystynee pitämään Aleksandar Mitrovicin ympärille rakennetun Fulham-hyökkäyksen kurissa.

LYÖ VETOA!

Tällä osumalla paineltiin eilen triplauksessa jatkoon: Aston Villan ja Leedsin yhteenotto perjantai-illassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here