Hollannin pääsarjassa nähtiin lauantaina käsittämätön tyrmäys, kun Ajax teki vieraskentällä peräti 13 maalia.

Ajax murskasi vieraskentällä VVV-Venlon numeroin 0-13 (0-4) Hollannin Eredivisiessä lauantaina. Ajax teki avausjaksolla neljä maalia, ja toisen jakson ylijuoksua helpotti kotijoukkueen punainen kortti toisen jakson alkuun.

Amsterdamilaisten Lassina Traore teki ottelussa viisi maalia. Klaas Jan Huntelaar ja Jurgen Ekkelenkamp osuivat puolestaan kahteen otteeseen.

Ajax on Erediviesien kärjessä, kun joukkue on kerännyt kuudesta ottelustaan 15 pistettä. Venlo on murskatappiosta huolimatta alemmassa keskikastissa ja kerännyt alkukaudella viisi sarjapistettä.

Ajax täysin ylivoimainen

— —
KATSO MYÖS: Video: Hamburger-hyökkääjä tuulettaa voittomaalia – törmää kulmalippuun ja teloo eturistisiteensä