Jo toiset valmentajapotkut Veikkausliigassa – TPS erotti Tommi Pikkaraisen

Veikkausliigassa nähtiin jo toiset potkut kuluvan viikon aikana, kun sarjajumbo TPS erotti päävalmentajansa Tommi Pikkaraisen perjantaina.

Aiemmin tällä viikolla HIFK erotti norjalaisen päävalmentajansa Tor Thodesenin. Sarjanousija TPS on aloittanut kautensa vaisusti, sillä se on hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa ottelua.

”Mennyt kevät on ollut jokaisessa urheiluseurassa erityisen haastavaa aikaa, niin meilläkin. Aina asiat ei mene seurassa niin kuin suunnitellaan, ja nyt meille kävi valitettavasti näin. Nämä ratkaisut eivät ole koskaan miellyttäviä, mutta ikäviäkin ratkaisuja on joskus tehtävä seuran edun nimissä”, kommentoi FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja puheenjohtaja Jouko Peräaho seuran nettisivuilla.

TPS:n edustusjoukkueet muut valmentajat, kakkosvalmentaja Joonas Laurikainen, maalivahtivalmentaja Mikko Känkänen ja fysiikkavalmentaja Simone Lucchesi, jatkavat kukin edelleen tehtävissään.

Laurikainen toimii TPS:n päävalmentajana ainakin ensi lauantain TPS vs. FC Lahti -ottelussa. TPS julkaisee uuden päävalmentajansa nimen vielä perjantain aikana.

Lähde: TPS

— —

KATSO MYÖS: HIFK antoi potkut päävalmentaja Tor Thodesenille

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here