HIFK antoi potkut päävalmentaja Tor Thodesenille

Vaisusti Veikkausliigan avauskierroksilla esiintynyt HIFK on antanut potkut 54-vuotiaalle norjalaiselle päävalmentajalleen Tor Thodesenille.

Helsinkiläisnippu on pelannut kolme sarjamatsia, joista se on kerännyt kolme pistettä. Joukkue haki 0-1-vierasvoiton RoPS:sta, mutta on hävinnyt molemmat kotiottelunsa KuPS:lle ja FC Lahdelle yhteismaalein 0-6.

HIFK:n valmentajina jatkavat Teemu Kankkunen ja Mike Keeney. Syy valmentajavaihdokseen on seurajohdon tyytymättömyys vuoden 2020 otteluiden heikkoihin tuloksiin.

”Viime vuosi Thodesenin kanssa meni erinomaisesti. Hän tuli meille vuonna 2019, ja onnistui vaikeisiin olosuhteisiin nähden erittäin hyvin. Tor toi viime kaudella seuraamme toivotunlaisia asioita ja kiitokset siitä, sekä muusta seuralle tehdystä työstä. Tänä vuonna tuloksia ei ole tullut – ei Suomen Cupissa, eikä Veikkausliigan alussa”, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström joukkueen nettisivuilla.

Ottelukalenteri on nyt tiivis. Yksi voitto kahdeksasta kilpailullisesta pelistä tänä vuonna ei riitä. Muutos oli tehtävä nyt. Tulen tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä valmennustiimin kanssa. Meidän on saatava joukkueesta enemmän irti, ja löydettävä oma pelimme”, Lönnström jatkaa.

HIFK kohtaa seuraavassa ottelussaan kotikentällään SJK:n keskiviikkona 22. heinäkuuta.

Lähde: HIFK:n tiedote
Kuva: HIFK:n Youtube

— —

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here