Toulouse yllätti Paris Saint-Germainin 2-0 – Katso ottelun maalit

ligue111

Ranskan liigassa nähtiin perjantaina kierroksen suurin yllätys, kun Toulouse voitti PSG:n 2-0. Kotijoukkue nousi samalla PSG:n ohi sarjataulukon kolmanneksi.

Kaikki odottivat Paris Saint-Germainin jatkavan tänäkin vuonna viime kausilta tuttua voittokulkuaan Ranskan Ligue 1:ssä. Seuran mestaruushaavet kokivat perjantaina kuitenkin ison kolauksen, kun Toulouse niisti pariisilaiset kotikentällään 2-0 lukemin.

Vierasjoukkue hallitsi ensimmäisellä jaksolla pelitapahtumia, mutta ei onnistunut lukuisista paikoistaan huolimatta avaamaan maalihanoja. Tuhlaajapoikana kunnostautui jälleen kerran paljon viime aikoina parjattu Edinson Cavani.

Toisen jakson alussa PSG-pakki Serge Aurier nykäisi Toulousen Ola Toivosen kauluksesta kumoon rankkarialueella. Aurier sai tilanteesta toisen keltaisen korttinsa myötä punaisen ja mies passitettiin suihkuun. Toulouse-kasvatti Yann Bodiger pussitti rankkarin vastuttamattomasti PSG-rysään.

Ottelun 79. minuutilla Italian maajoukkuetta edustanut Thiago Motta lahjoitti pallon Jimmy Durmazille, jonka tarkka sijoitus löysi tiensä maalin perukoille.

PSG jatkaa tappionsa jälkeen liigassa neljäntenä ja kotijoukkue nousi jo sarjataulukon kolmanneksi. Ranskan liigaa johtaa tällä hetkellä Mario Balotellin tähdittämä Nice.

Katso Toulouse – PSG ottelun maalit tästä. (Mikäli video ei toimi, niin katso maalit tästä.)