Francesco Totti teki historiaa Serie A:ssa

Serie A otteluennakko, jalkapallo, puoliaika.comItalian Serie A:ssa pelaavaa AS Romaa edustava Francesco Totti teki sunnuntaina pelatulla kierroksella historiaa, kun kokenut keskikenttäpelaaja teki 250. maalinsa Italian pääsarjassa ottelussa Torinoa vastaan.

Torino johti ottelua tauolla 2-0 ja Totti tuli toisen puoliajan alussa kentälle. AS Romalle tuomittiin 55. peliminuutilla rangaistuspotku ja Totti laukoi pallon varmasti vasempaan yläkulmaan ohi Torino-maalivahti Joe Hartin. Totin osuma ei kuitenkaan auttanut AS Romaa, sillä Torino voitti ottelun lopulta lukemin 3-1.

Vain vuoteen 1953 pelaajauransa lopettanut legendaarinen italialaishyökkääjä Silvio Piola on tehnyt Tottia enemmän maaleja Italian pääsarjassa, yhteensä 274 maalia.

Totti teki debyyttinsä Serie A:ssa vasta 16-vuotiaana vuonna 1993 pelatussa ottelussa Bresciaa vastaan. Hän on edustanut uransa aikana seuratasolla vain AS Romaa.