Lähes koko kauden sivussa ollut HIFK-ikoni tekee paluun pelikentille – katso video

HIFK:n henkisiin johtajiin kuuluva Jukka Halme on toipunut pelikuntoon. Kuva: Jere Nevalainen
HIFK:n henkisiin johtajiin kuuluva Jukka Halme on toipunut pelikuntoon. Kuva: Jere Nevalainen

Veikkausliigassa liigakarsinnan välttämisen kanssa taisteleva Helsingin IFK julkaisi sunnuntaina sosiaalisen median kanavissaan videon, jossa se mainostaa ensi perjantaina pelattavaa kauden viimeistä Stadin derbyä kulttipelaajansa Jukka Halmeen kasvoilla.

31-vuotias Halme on ollut lähes koko kauden sivussa alaraajavamman takia ja pelannut tällä kaudella vain viisi ottelua Veikkausliigassa.

”Mä oon takas. Nähään derbys”, Halme sanoo videolla.

Kokenut keskikenttäpelaaja tunnetaan pelikentillä todellisena raatajana ja miehen lempinimi onkin ”Bragun Gattuso”. Halme debytoi Veikkausliigassa viime kaudella ja on tehnyt Suomen korkeimmalla sarjatasolla kaksi maalia.

HIFK kohtaa tänään vierasottelussa FC Lahden ja Halme on mukana HIFK:n kokoonpanossa. HIFK:n kanssa liigakarsintaan joutumisesta taisteleva FC Inter kohtaa kotikentällään Vaasan Palloseuran. Perjantaina pelattavaan HIFK-HJK otteluun on helsinkiläisseuran tiedotteen mukaan jäljellä enää noin 2 000 pääsylippua.

Katso video alta. Jos video ei aukea, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here