Real Madrid etenee Espanjan Super Cupin finaaliin. Madridilaisten Toni Kroos laukoi keskiviikkoiltana maalin suoraan kulmapotkusta.

Real Madrid kaatoi Valencian numeroin 1-3 (0-1) Espanjan Super Cupin välieräottelussa keskiviikkoiltana. Avausjaksolla nähtiin tyylikäs osuma.

Vartin pelin jälkeen Real Madrid sai kulmapotkun, jota asteli antamaan äskettäin 30 vuotta täyttänyt Kroos. Valencian maalivahti Jaume Domenech ei ollut hereillä ja samaan aikaan Kroos laukoi tarkasti pallon täydellisellä potkulla maaliin vieden Realin 0-1-johtoon.

Isco lisäsi Realin johtoa 39. minuutilla ja Luka Modrid teki 0-3-maalin 65. minuutilla. Dani Parejo teki puolestaan Atleticon 1-3-kavennusmaalin aivan ottelun lopussa.

Torstai-iltana pelattavassa toisessa välieräottelussa kohtaavat Barcelona ja Atletico Madrid. Finaali pelataan sunnuntaina. Välierät ja finaali pelataan Jeddahissa, Saudi-Arabiassa.