Super Cupissa vastakkain Valencia ja Real Madrid

Espanjan Super Cupin toisessa välierässä ovat vastakkain Valencia ja Real Madrid, kun uudistunut cup-turnaus pelataan tällä kertaa Saudi-Arabiassa. Voittaja etenee finaaliin, jonne vastus tulee huomenna pelattavasta otteluparista Atletico Madrid – FC Barcelona.

Suuria muutoksia kokenut turnaus on kerännyt runsaasti kritiikkiä. Aiemmin Super Cupissa kohtasivat juuri kauden alla edellisen kauden liiga- ja cup-voittaja. Nyt tilanne on toinen, kun neljä joukkuetta karsivat paikasta finaalissa. Joukkueet ovat valikoitu liiga- ja cup-menestyksen mukaisesti. Erityisesti turnauksen siirto Saudi-Arabiaan keskelle kautta on saanut paljon kritiikkiä jalkapallomaailmalta.

Turnauksen arvostettavuus näkyy mahdollisesti myös joukkueiden kokoonpanoissa. Ennakkotietojen mukaan Valencia olisi matkassa lähestulkoon parhaalla miehityksellä, mutta Real Madridilta puuttuu avauksen pelureita. Eden Hazard, Karim Benzema, Gareth Bale sekä pitkäaikainen potilas Marco Asensio eivät tänään kentälle marssi. Sen sijaan pelikiellon vuoksi edellisottelun missannut Real-kapteeni Sergio Ramos pelannee tänään. Los Blancos on tänään siis vajavainen hyökkäyspäässä. Kentällä todennäköisesti nähdään nuorempia pelaajia, kuten Luka Jovic, Vinicius Jr ja Rodrygo.

Illan joukkueiden edellinen kohtaaminen oli vain muutamia viikkoja sitten, kun Valencia oli kotijoukkueena La Ligan ottelussa. Tällöin pisteet tasattiin 1-1 tuloksella, Karim Benzeman tasoittaessa ottelun viime hetkellä. Tänään lähdetään ounastelemaan samantyylistä lopputulosta, sillä molemmat joukkueet ovat hyviä puolustuspäähän. Realin supertähtien puuttuminen hyökkäyksestä ei ainakaan heikennä uskoa underiin.

Pelivalinta: Alle 2.5 maalia (2.15 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Takavuosien suurseura myynnissä – hinta 20 senttiä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here