HJK antoi potkut Toni Koskelalle – tilalle Toni Korkeakunnas

Alkukaudella vaisusti esiintynyt HJK vaihtaa päävalmentajaa. Toni Koskelan tilalle suurseuran puikkoihin hyppää Toni Korkeakunnas.

Toni Koskela on saanut HJK:n päävalmentajan paikalta. Koskelan viimeiseksi esitykseksi jäi eilinen nihkeä kotivoitto pohjoisirlantilaisesta Larnesta Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella.

Veikkausliigassa HJK on tällä hetkellä sijalla kolme. Etenkin maalinteko on ollut Klubille tuskaista. Viimeisimmistä kolmesta sarjaottelusta HJK on hävinnyt yhden ja pelannut kaksi tasapeliä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Koskelan lisäksi monoa saivat apuvalmentajat Mikko Lignell ja Tuomas Silvennoinen. Maalivahtivalmentaja Ville Wallén ja fyysinen valmentaja Luis Anula sen sijaan jatkavat valmennuksessa.

”Olemme Toni Koskelan johdolla saavuttaneet upeita asioita. Haluan koko seuran puolesta kiittää Tonia näistä vuosista ja ikimuistoisista saavutuksista sekä toivottaa kaikkea hyvää jatkoon. Samat toivotukset koskevat tietysti myös Mikko Lignelliä ja Tuomas Silvennoista, joiden roolit etenkin viime vuoden saavutuksissa olivat erittäin merkittäviä”, toimitusjohtaja Aki Riihilahti kommentoi HJK:n tiedotteessa.

Koskelan tilalle päävalmentajan saappaisiin astuu helsinkiläisille ennestää tuttu mies, Toni Korkeakunnas. Hän toimii Klubin käskijänä loppukauden mittaisella sopimuksella. Korkeakunnas oli mukana jo viime kaudella HJK:n valmennustiimissä.

”Kevään ja kesän aikana joukkueen peliesitykset ovat menneet pahaan takalukkoon. Ja koska näkymää paremmasta ei yrityksistä huolimatta ollut, totesimme valmennuksen vaihtamisen olevan tässä tilanteessa paras mahdollisuus peliesitysten parantamiseen. Syitä tilanteeseen on monia, ja meissä monessa, mutta uskomme, että tässä tilanteessa joukkueen hyvin tuntevan “Token” johdolla muutos parempaan on mahdollista toteuttaa nopeasti”, Riihilahti uskoo.

Korkeakunnas on toiminut jo kuuden vuoden ajan myös Huuhkajien valmennustiimissä, missä hän myös jatkaa HJK-pestin ohella. Veikkausliigassa hän on valmentanut aiemmin FC Hämeenlinnaa, MyPaa ja FC Lahtea.

Edellinen artikkeliVideo: ManU-junnu Noam Emeran antoi nerokkaan kauniin syötön – Leeds-puolustusta vietiin
Seuraava artikkeliVideo: Xherdan Shaqiri tykitti mahtavan täysosuman MLS:ssä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän