HJK:lle niukka voitto Mestarien liigan karsintojen avauksessa – Bolt Arenalla täysi tupa

HJK:n otteet Euroopan kentillä kiinnostaa kansaa, sillä Bolt Arenalla oli täysi tupa, kun HJK nappasi 1–0-voiton Larnesta.

10 121 silmäparia oli saapunut seuraamaan HJK:n edesottamuksia Mestarien liigan karsintojen ensimmäisen kierroksen avausottelussa. Vastaan Klubille asettui pohjoisirlantilainen Larne.

Ottelu alkoi HJK:n kannalta erinomaisesti. Peliä oli tauonnut vain kolmisen minuuttia, kun Bojan Radulovic vei isännät johtoon rangaistuspotkusta. Rankkarin kanssa tosin oli hieman ongelmia, kun Radulovicin ensimmäinen yritys hylättiin tämän lauottua ennen luvan saamista. Radulovic laukoi pallon eri kulmaan kuin ensimmäisellä laukauskerralla.

HJK hallitsi ottelua avauspuoliskolla, mutta hyviä maalipaikkoja ei liiemmin siunaantunut. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän vieraat saivat pelistä otetta. Myöskään pohjoisirlantilaisten ruuti ei ollut kuivaa, jonka myötä ottelun ainokaiseksi jäi Radulovicin rankkariosuma.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Belfastissa. Toni Koskelan suojatit olisivat varmasti halunneet ensi viikon otteluun turvallisemman tuntuisen johtoaseman.

Bolt Arenalla jännitettiin täyden tuvan voimin HJK:n edesottamuksia

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän